Այս կայքը օգտագործում է թխուկներ տվյալների պահպանման համար: Շարունակելով օգտվել կայքից՝ դուք համաձայնում եք այդ ֆայլերի օգտագործմանը:
Ասում են՝ խոհանոցում ամենակարևորը համերի ճիշտ համալրումն է: Համերի տարբեր համադրությունները հնարավորություն են տալիս փորձարկումներ անելու և ազատորեն ստեղծագործելու: Bonduelle-ն գործում է նույն մոտեցմամբ. հենց այդ մոտեցման շնորհիվ էլ մշտապես ուրախ ենք Ձեզ ներկայացնելու մեր նոր ապրանքատեսակները, որոնք կդարձնեն ձեր խոհանոցը կախարդական:
Լցոնված ձիթապտուղները միաձուլում են ձիթապտղի և միջուկի համերը՝ հնարավորություն տալով ստեղծագործել:
Իդեալական ընտրություն բոլոր նրանց համար, ովքեր չեն վախենում էքսպերիմենտներից և սիրում են կիտրոնի և ձիթապտղի միաժամանակ պիկանտ և նուրբ համը: Այս համադրությունը կարող է օգտագործվել որպես նախուտեստ, համեղ հավելում աղցաններում կամ որպես հիմնական ուտեստ: Կիտրոնով լցոնված ձիթապտուղը հրաշալի լրացում կլինի նաև մարտինիին՝ դառնալով Ձեր “լավագույն ընկերը” խնջույքներին և հավաքույթներին:
Համն այնքա՜ն նուրբ է:
Ձիթապտուղների այս տարբերակը, բացի հրաշալի նախուտեստ լինելուց նաև հրաշալի լրացնում են աղցաններին: Եթե առողջ ապրելակերպի սիրահար եք, ապա պետք է անպայման փորձեք այս թեթև աղցանը: Ձեզ անհրաժեշտ է ընդամենը 5 րոպե և բարձր տրամադրություն:
Լցոնված ձիթապտուղներով աղցան պատրաստելւ շատ հեշտ է: Մենք առաջարկում ենք կտրատված թուրինջին ավելացնել խաղողի հատիկներ, հազարի թերթիկներ և Bonduelle-ի կիտրոնով լցոնված ձիթապտուղները: Համեմում ենք ըստ ճաշակի և ավելացնում կիտրոնի հյութ: Համը Ձեզ հաճելիորեն կզարմացնի:
Կապույտ պանրով լցոնված ձիթապտուղները կարող են հրաշալի լրացննել մանուցվող պանրի տեսականին: Կարելի է մատուցել նաև մսով և բանջարեղենով պատրաստված կերակուրների հետ:
Այս նախուտեստի հետ Ձեր խնջույքն իդեալական կդառնա:
Շա՜տ ավելի համեղ են տապակված վիճակում: Դեռ չե՞ս փորձել:
Բացահայտենք պատրաստման եղանակը.
Ընդամենը անհրաժեշտ է թաթախել պանրով լցոնված ձիթապտուղները ալյուրի մեջ, այնուհետև հարած ձվի և տեղափոխել պաքսիմատի մեջ: Տապակել մի քանի րոպե:
Մատուցեք Ձեր ամենասիրելի սոուսով: Բարի ախորժակ:
Քաղցր պղպեղով լցոնված ձիթապտուղները կատարյալ նախուտեստի մեկ այլ տարբերակ են:
Խնջույքների անբաժան մասնիկ համարվող այս ձիթապտուղները կարող են համադրվել ինչպես կոկտեյլների, այնպես էլ բրուսկետաների և պանինիների հետ: Այսպիսի բարձրաճաշակ համադրության, միանշանակ, հանդիպել եք շքեղ ռեստորաններեւմ:
Ինպե՞ս պատրաստել: Շա՜տ հեշտ:
Ընդամենն անհրաժեշտ է պղպեղով լցոնված ձիթապտուղները, 1 բաժակ քացախը կիտրոնի հյութը, կես բաժակ ֆետան և 3 պտղունց սխտորը հարել կոտորակիչով: Երբ ստանաք համասեռ զանգված, տարածեք այն տոստի հացի վրա:
Պատրաստ է: Համեղ և հեշտ:
Վերջին տեսակը, որը նույնպես արժանի է փորձելուն, անչուոսով լցոնված ձիթապտուղներն են: Անչուոսի կատարյալ համը հրաշալի ձուլվում է ձիթապտղի համի հետ: Այս երկու բաղադրիչները միասին ստեղծում են հարուստ և յուրօրինակ համ:
Չգիտես՝ ինչպե՞ս պատրաստել: Մենք քեզ կօգնենք:
Ահա մի շատ համեղ ուտեստի բաղադրատոմս՝ քո երեկոն կառարյալ դարձնելու համար:
Անհրաժեծտ է համեմել ֆիլեն, տապակել երկու կողմից: Առանձին տարայում միացնում ենք կարմիր պղպեղը, անչուոսով լցոնված ձիթապտուղները, սխտոր, օրեգանո և տապակում: Ավելացնում ենք զանգվածը ֆիլեներին և համեմում ռեհանի տերևներով:
Քո համեղ ընթրիքը պատրաստ է, կարող ես հիացնել քո սիրելիներին: